Tërmeti live në studion e televizionit në Shqipëri – shikoni pamjet

Tërmeti live në studion e televizionit në Shqipëri – shikoni pamjet

Lëkundjet e tërmetit të orës 21:15 minuta janë ndjerë edhe në studion e lajmeve në Ora News dhe në emisionin “Tempora”

Siç shihni edhe këto pamje, spikerja e lajmeve në momentin e tërmetit është frikësuar, por ka vazhduar duke prezantuar lajmet.

E njëjta situata ndodhi edhe në studion e emisionit “Tempora” të Ora News.