Tetë vdekje si pasojë e Coronavirusit

Tetë vdekje si pasojë e Coronavirusit

Tetë persona kanë ndërruar jetë si pasojë e COVID-19.

Numri i vdekjeve që nga 13 marsi ka shkuar në 1.298, njofton Insajderi.

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ka raportuar 249 të shëruar e 538 të vdekur.

Numri i përgjithshëm i infeksioneve është 50.135, ndërsa i të shëruarve 38.656.

Rastet aktive momentalisht në vend janë 10.181.

Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 99 raste, Gjakovë 14 raste, Gjilan 14 raste, Graçanicë 14 raste, Drenas 13 raste, Ferizaj 12 raste, Fushë-Kosovë 12 raste, Mitrovicë 12 raste, Podujevë 10 raste, Lipjan 7 raste, Prizren 7 raste, Obiliq 4 raste, Deçan 3 raste, Pejë 3 raste, Rahovec 3 raste, Skenderaj 3 raste, Suharekë 3 raste, Viti 3 raste, Vushtrri 3 raste, Dragash 2 raste, Istog 2 raste, Junik 2 raste, Klinë 2 raste dhe me nga një rast komunat Novobërdë dhe Shtërpcë. /Insajderi.com