Thaçi me fjalë të mëdha për qytetin e Prizrenit

Thaçi me fjalë të mëdha për qytetin e Prizrenit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka publikuar një video të pamjeve të bukura nga qyteti i Prizrenit.

Thaçi ka shkruar në Facebook se Prizreni eshë kryeqytet historik i shqiptareve.

“Qytet i bukur, i kulturës, tregtisë, bashkëjetesës dhe harmonisë qytetare e besimeve nderfetare”, ka përshkruar Thaçin këtë qytet.

Kujtojmë se gjatë kohës sa Thaçi ishte kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës, kishte arritur që t’i fitonte zgjedhjet lokale në këtë komunë. /Insajderi.com/