Thaçi përkujton doktorin e zhdukur gjatë luftës

Thaçi përkujton doktorin e zhdukur gjatë luftës

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka shkruar rreth doktorit të zhdukur gjatë luftës, Hafir Shala.

Hafir Shala ishte doktor në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës nga momentet e para.

Mijëra persona jenë të zhdukur në vendin tonë dhe Serbia asnjëherë nuk ka dhënë përgjegjësi për ta.

Thaçi ka shkruar në Facebook se liria dhe pavarësia e Kosovës qëndron mbi gjakun e shumë dëshmorëve, martirëve dhe qytetarëve tanë.

“Duke qenë në krye të misionit të tij profesional dhe patriotik, dr. Hafir Shala u kidnapua nga strukturat e sigurisë serbe në prill 1998, në rrugë e sipër për të siguruar barnat e domosdoshme për ushtarët e plagosur”, ka shkruar ndër tjerash Thaçi.

Postimi i plotë: