Thaçi takon policin shqiptar në Uashington

Thaçi takon policin shqiptar në Uashington

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaqi gjatë qëndrimit në SHBA ka takuar një shqiptar që punon si polic në Uashington.

Ai ka shkruar gjithashtu se shqiptarët kontribuojnë për shoqërinë dhe shtetin amerikan.

“SHBA-ja është shtëpi për shumë shqiptarë, që janë integruar dhe kontribuojnë për shoqërinë dhe shtetin amerikan. Erijonin, i cili shërben si polic në Uashington, e takova sa ishte në detyrë në rrugët e kryeqytetit më të rëndësishëm në botë. HTH”, ka shkruar Thaçi.