Thellësia prej nga kanë rënë policët e zhdukur në Lepenc [FOTO]

Thellësia prej nga kanë rënë policët e zhdukur në Lepenc [FOTO]

Mbrëmjen e vonë të së shtunës, një veturë e Policisë së Kosovës në rrethana ende të panjohura ka rënë në lumin Lepenc.

Deri më tani  nuk dihen shkaqet që çuan deri në fundosjen e veturës policore në të cilën gjendeshin dhe dy pjesëtarë të policisë tashmë të zhdukur. Gazetarja e Express në vendin e ngjarjes tregon vendi ku kanë rënë policët, është i thellë 200-300 metra

Mbrëmjen e vonë të së shtunës, një veturë e Policisë së Kosovës në rrethana ende të panjohura ka rënë në lumin Lepenc.

Deri më tani  nuk dihen shkaqet që çuan deri në fundosjen e veturës policore në të cilën gjendeshin dhe dy pjesëtarë të policisë tashmë të zhdukur.

Sipas Zëdhënësit të policisë për rajonin e Ferizajt, Agim Gashi vetura kishte depërtuar urën.

‘’Ende nuk dihen arsyet por vetura ka thyer barrierat e urës duke rënë poshtë’’ ka thënë ai.

Të gjitha njësitë relevantë janë në vendin e ngjarjes dhe po bëjnë përpjekje për të gjetur dy pjesëtarët e policisë. Kërkimeve për policët iu janë bashkuar edhe FSK dhe ekipet e zjarrëfikësve.

Deri më tani është bërë e ditur se vetura  është gjetur, por jo edhe pjesëtarët policorë

Sipas Zëdhënësit të policisë për rajonin e Ferizajt, Agim Gashi vetura kishte depërtuar urën. ‘’ Ende nuk dihen arsyet por vetura ka thyer barrierat e urës duke rënë poshtë’’ ka thënë ai.

Të gjitha njësitë relevantë janë në vendin e ngjarjes dhe po bëjnë përpjekje për të gjetur dy pjesëtarët e policisë. Kërkimeve për policët iu janë bashkuar edhe FSK dhe ekipet e zjarrëfikësve. Deri më tani është bërë e ditur se vetura  është gjetur, por jo edhe pjesëtarët policorë