Policia njofton se viktima pas një mosmarrëveshjeje që kishte pasur me të dyshuarin është sulmuar dhe është therur me tma" />

Therje me thikë në Malishevë

Therje me thikë në Malishevë

Një person është therur me thikë në Malishevë.

Policia njofton se viktima pas një mosmarrëveshjeje që kishte pasur me të dyshuarin është sulmuar dhe është therur me tmalishevehikë.

Për shkak të lëndimeve trupore, viktima është duke marrë trajtim mjekësor.

Policia njofton se i  dyshuari ishte larguar nga vendi i ngjarjes dhe gjendet në arrati dhe se rasti është duke u hetuar.