Tomë Gashi ftohet nga Prokuroria Speciale për rastin Dehari

Tomë Gashi ftohet nga Prokuroria Speciale për rastin Dehari

Prokuroria Speciale e Kosovës e ka ftuar avokatin Tomë Gashin në cilësinë e avokatit të familjes Dehari.

Kjo ftesë lidhjet me raportin e Mjekësisë Ligjore të Zvicrës e cila lidhet me vdekjen e Astrit Dehari.

“Tani na ftojnë të marrim pjesë në punën me ekspert zviceran qe do te japin sqarime lidhur me expertizat e tyre qe e vërtetuan vrasjen e Astritit ne burg”, ka shkruar Gashi.

Gashi ka thënë se i beson eksperteve zvicranë dhe jo “atyre në Kosovë”. /Insajderi.com

Dy jav me heret ne Qendren e Paraburgimit ne Prizren aty ku e vran Astrit Deharin bejne fshehurazi rikonstruimin e…

Gepostet von Tomë V. Gashi am Samstag, 17. Oktober 2020