Tragjike: Vdes fëmija 6 vjeçar pasi pa vetëdije kishte lëshuar veturën në lëvizje

Një fëmijë 6 vjeçar ka vdekur pasi pa vetëdije ka lëshuar lëvizjen e veturës.

Tragjike: Vdes fëmija 6 vjeçar pasi pa vetëdije kishte lëshuar veturën në lëvizje

Një fëmijë 6 vjeçar ka vdekur pas disa ditëve trajtim mjekësor pasi pësoi një vet-aksident

Fëmija 6 vjeçar kishte filluar ta vozisë pavetëdije veturën dhe kishte përfunduar në vet-aksident ku pas disa ditëve ai ka ndërruar jetë.

Sipas Policisë  rasti cilësohet si lëndim aksidental dhe se për momentin nuk ka të dyshuar, që janë përfshirë në këtë rast.

Ngjarja ka ndodhur në Komunën e Malishevës më 10 korrik ku pas disa ditëve trajtim mjekësor në QKUK 6 vjeçari ka vdekur. /Insajderi.com/