Tri tërmete të fuqishme ndodhin në botë në të njëjtën kohë, mes tyre edhe Shqipëria

Tri tërmete të fuqishme ndodhin në botë në të njëjtën kohë, mes tyre edhe Shqipëria

Tre tërmete të fuqishme kanë ndodhur në të njëjtën kohë në tri pjesë të ndryshme të botës.

Në Kubë, në Turqinë Perëndimore dhe në Shqipëri. Shkalla e rihterit e këtyre tërmeteve është mbi 5, raporton Gazeta Insajderi.

Sipas organizatës shkencore për matjen e tërmeteve, EMSC, në Kubë tërmeti ka qenë 7.7 shkallë, në Turqinë Perëndimore 4.5 dhe në Shqipëri 5.5 shkallë. /Insajderi.com