Trusti me njoftim të ri për ata që kanë vështirësi në aplikim

Trusti me njoftim të ri për ata që kanë vështirësi në aplikim

Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës ka njoftuar se kanë përfunduar përditësimin e të dhënave dhe kanë udhëzuar qytetarët që të provojnë sërish aplikimin, njofton Insajderi.

Në njoftimin e publikuar në faqen e tyre zyrtare në Facebook, Trust sqarohet se personat që kanë vështirësi në aplikim duhet të njoftojnë atë në mënyrë që të gjendet problemi.

“Kontribuues të nderuar,sapo përfunduam përditësimin e të dhënave me informacione që i kemi marrë nga bankat dhe ju lutemi të provoni aplikimin. Nëse keni përsëri vështirësi në aplikim, ju lutemi na njoftoni që të hulumtojmë problemet dhe gjejmë zgjidhjet. Ju faleminderit për mirëkuptimin dhe mbështetjen”, thuhet në njoftim.

Zëdhënësi i Fondit të Kursimeve Pensionale, Jeton Demi, ka treguar se presin deri në 500 mijë persona që të aplikojnë për tërheqjen e 10 përqindëshit të kursimeve të tyre derisa njoftoi që deri dje aplikuan 215 mijë persona. /Insajderi.com

Kontribuues të nderuar,

sapo përfunduam përditësimin e të dhënave me informacione që i kemi marrë nga bankat dhe ju…

Posted by Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës on Sunday, December 13, 2020