“Tym, krisma dhe njerëz me maska” – Policia e Kosovës kryen ushtrime në qendër të Prishtinës

“Tym, krisma dhe njerëz me maska” – Policia e Kosovës kryen ushtrime në qendër të Prishtinës

Policia e Kosovës ka kryer ushtrime gjatë ditës së sotme në rrugët e qytetit të Prishtinës.

Një video që ka siguruar Gazeta Online Insajderi, shihet Policia e Kosovës duke kryer stërvitje për arrestimin e personave të dyshuar.

E gjithë ngjarja ka ndodhur pa paralajmërim ndërsa i ngjanë një skene të vërtetë gjatë arrestimit të ndonjë të dyshuarit.

Video nga ushtrimi në Rrugën B: