Ulaj: Xharra më bëri baba të dikujt që nuk është fëmija im, e pret padia

Ulaj: Xharra më bëri baba të dikujt që nuk është fëmija im, e pret padia

Jusuf Ulaj ka reaguar ndaj konferencës së PDK-së, e mbajtur sot, ku Komuna e Prishtinës akuzohet për tenderë të dyshimtë, në mesin e të cilëve përmendet edhe Jusuf Ulaj.

Përgjigje Ulaj i jep në veçanti anëtares së re të PDK-së, Arbana Xharra, të cilën e quan të pafytyrë.

Ja postimi i plotë i Jusuf Ulajt:

“Sot Arbana Xharra, pas Berat Buzhalës paska lakuar emrin tim për kinse kurdisje dhe dhënje tenderash në komunën e Prishtinës. Çfarë paftyrësije! Të përziejsh emrin tim me tendera publik që fitojnë kompanitë private është shpifje e ulët dhe nuk i beson askush. Të gjithë ata që më njohin, duke përfshirë edhe Shemsi Veseli, që ishte bashkë me të në konferencë për media, e dijnë qëndrimin tim ndaj korrupsionit dhe hajnisë. Zaten, kjo ishte edhe njëra nga arsyet që unë u angazhova ne LVV. Arbana më bën baba të Arber Ulaj, shpifje për të cilën shoku i saj Berat Buzhala ka kërkuar falje publike. Barrën që merr Arbana Xharra për të ndihmuar klanin Pronto, duke shpifur dhe njollosur emrin tim, do t’i shpërblehet me aktakuzë në një gjykatë e cila shpresoj që së shpejti do të çkapet nga ky pushtet i flliqët”.