UNICEF-i dhe USAID dhurojnë 270 frigoriferë QKMF-së në Prishtinë

UNICEF-i dhe USAID dhurojnë 270 frigoriferë QKMF-së në Prishtinë

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Prishtinë sot gjatë ditës ka arritur që të përfitojë donacion nga ana e UNICEF-it dhe USAID.

Për QKMF në Prishtinë, USAID dhe UNICEF kanë dhuruar 270 frigoriferë.

Këta 270 frigoriferë ngrirës janë dhuruar për të përforcuar sistemin e zinxhirit të ftoftë të vaksinave në Kosovë.

Momentalisht në Kosovë janë 352 raste aktive me COVID-19./Insajderi.com