Universiteti i Prishtinës merr një vendim për studentët

Universiteti i Prishtinës merr një vendim për studentët

Senati i Universitetit të Prishtinës ka marrë vendim që në afatin e nëntorit të jenë dy provime, shkruan Insajderi.

Ky njoftim është publikuar në faqen e Senatit të Universitetit të Prishtinës ndërsa nga sot, është hapur semsi për regjistrimin e semestrit.

“Të dashur studentë! Sot, me datë 22.11.2019, Senati i Universitetit të Prishtinës, ne mbledhjen e mbajtur ka vendosur:

– nëntori si afat i jashtëzakonshem, të mbahet me nga dy provime dhe atë në çdo njësi akademike, pa përjashtime;

-hapet semsi për regjistrim të semestrit dhe atë qe nga sot; Urime dhe suksese”, thuhet në njoftimin në Facebook.