Ushtarët e FSK-së zbarkojnë në Kuvajt bashkë me Ushtrinë Amerikane

Ushtarët e FSK-së zbarkojnë në Kuvajt bashkë me Ushtrinë Amerikane

Pjesëtarë të Forcave të Sigurisë së Kosovës bashkë me ushtarë amerikanë kanë arritur në Kuvajt.

Kuvendi i Kosovës në vitin 2020 i kishte dhënë dritën jeshile forcave të FSK-së që të marrin pjesë në misione paqeruajtëse bashke me amerikanët.

Lajmin për arritjen ne Kuvajt e ka kumtuar Ministria e Mbrojtjes.

“Kosova po kontribuon për Paqen dhe Sigurinë ndërkombëtare”, thuhet në kumtesën e Ministrisë së Mbrojtjes. /Insajderi.com