Ushtron dhunë fizike ndaj familjarëve, arrestohet i dyshuari

Ushtron dhunë fizike ndaj familjarëve, arrestohet i dyshuari

Është arrestuar i dyshuari pasi lidhur me rastin e ndodhur me  datën 10.03.2018 ka pasur një mosmarrëveshje në familje.

I dyshuari ka ushtruar dhunë psikike dhe fizike si dhe ka shantazhuar familjarët e tij, thuhet në raportin policor.

Me aktvendim të prokurorit kujdestar, i dyshuari është ndaluar për 48 orë.