fbpx

Uzurpon pronën duke kërcënuar, arrestohet

Uzurpon pronën duke kërcënuar, arrestohet

Një person është arrestuar në Klinë, pasi që i njëjti viktimës mashkull, duke e kanosur i ka uzurpuar pronën e tij.

I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.