Në agjendën e seancës, është vetëm një pikë, sipas njoftimit ‘Zgjedhjen e Kryetarit të Kuvendit dhe nënkryetarëve të Kuvendit”.

Në takimin e djeshëm konsultativ partitë politike nuk arritën marrëveshje për të vazhduar seancën konstituive të parlamentit në të cilën do të duhej të zgjidhej udhëheqja e tij.