Vendi ku do të votojnë liderët e partive kryesore

Vendi ku do të votojnë liderët e partive kryesore

Kosova voton në zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Të drejt vote kanë afërisht 1.9 milion qytetarë në të vendin.

Vendvotimet hapen në ora 7 të mëngjesit dhe mbyllën në 7 të mbrëmjes.Janë tre kandidatë të nominuar për kryeministër: Ramush Haradinaj, Avdullah Hoti dhe Albin Kurti.

Ju sjellim vendet dhe orët ku do të votojnë liderët kryesorë të vendit:

Kandidati për kryeministër nga LDK-AKR-Alternativa, Prof. Dr. Avdullah Hoti, voton në objektin e Fakultetit Filologjik në Prishtinë.10:30.

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe kryeministri i vendit, akademik Isa Mustafa, voton në Shkollën Fillore “Emin Duraku” në Prishtinë.10:00.

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, voton në objektin e shkollës “Faik Konica”. Vendi: Lagja Pejton, Prishtinë.09:00.

I nominuari për kryeministër nga Koalicioni PAN, Ramush Haradinaj, në ora 9, voton në Shkollën e Mjekësisë “Ali Sokoli” në Prishtinë.10:00.

I nominuari i Vetëvendosjes për kryeministër, Albin Kurti voton në ora 10 në Fakultetin Ekonomik-Juridik.