Ky është reagimi i Kadri Veselit pas konstituimit të Kuvendit

Ky është reagimi i Kadri Veselit pas konstituimit të Kuvendit

Ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe lideri i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, tha se konstituimi i sotshëm i Kuvendit të Kosovës, është një shpresë që të hapet rrugë për krijimin e institucioneve të reja.

“Kam qenë dy mandate kryetar, i uroj të gjithë qytetarëve tanë këtë kopnstituim  shpresojmë që dita e sotshme do ti hapë rrugë krijimit të institucionevce jemi shtet i ri janë normale rrotacionet politike por nuk duhet ti polarizojmë qytetarët mes veti dhe nuk duhet të krijomë krizat artificiale”, tha Veseli, shkruan Insajderi.