Veseli përgëzon besimtarët e krishterë për Krishtlindje

Veseli përgëzon besimtarët e krishterë për Krishtlindje

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ua ka uruar festën e Krishtlindjes të gjithë besimtarëve të krishterë.

Nëpërmjet faqes së tij në Facebook, Veseli ka uruar të gjithë besimtarët për mbarësi.

“Gëzuar Krishtlindjen! Paqe, mbarësi dhe begati për të gjithë!”, ka shkruar Veseli.