Vetëvritet “në mënyrë të habitshme” një i burgosur në Dubravë

Shërbimi Korrektues i Kosovës: Kjo mënyrë e aktit të vetëvarjes është mënyrë e paparë deri më tani për organet e SHKK-së

Vetëvritet “në mënyrë të habitshme” një i burgosur në Dubravë

I burgosuri me inicialet E.Sh., është gjetur i vdekur në dhomën e tij të burgut në Burgun e Dubravës, njofton Insajderi.

Shërbimi Korrektues i Kosovës, rastin e ka njoftuar si vetëvrasje. I burgosuri është gjetur në krevatin e tij, në lartësi prej 1.5 metra.

Rasti, siç njoftojnë nga SHKK, ka ndodhur rreth orës 07:30.

“I njëjti në dhomë ishte i vetëm dhe për të kryer vetëvarjen ka përdorur shtratin e tij të dhomës”, thuhet në njoftim.

Por, nga SHKK njoftojnë se “kjo mënyrë e aktit të vetëvarjes është mënyrë e paparë deri më tani për organet e SHKK-së, pasi që ato në rastet tjera kanë ndodhur kur akti i vetëverjes është kryer në lartësi më të madhe, por kjo nga krevati me një lartësi me pak se 1.5 metër është shumë e habitshme”.

SHKK do të punoj shumë ngushtë me organet tjera relevante që të zbuloj të gjitha arsyet e kësaj ngjarje, thuhet në njoftim.

Tashmë viktima, është provuar të kthehet në jetë nga intervenimi i stafit mjekësor “por përkundër përpjekjeve për reanimim nuk kanë arritur të kthejnë në jetë dhe si pasojë ai ka ndërruar jetë”.

Personi në fjalë ishte i dënuar për veprën penale: Vjedhje e rend./Insajderi.com