Video: Festa jashtë parlamentit, pas shpalljes së pavarësisë së Katalonjës

Video: Festa jashtë parlamentit, pas shpalljes së pavarësisë së Katalonjës

Katalonja ka shpallur pavarësinë e saj pak orë më parë, duke zyrtarizuar kështu ndarjen nga Spanja.

Përderisa, brenda kuvendit katalunas situata ishte e qetë, jashtë parlamentit qytetarë të shumë kanë festuar shpalljen e pavarësisë.

Kujtojmë se BE dhe shtetet e Bashkuara të Amerikës, janë deklaruar menjëherë kundër kësaj shpalljes së kësaj pavarësie./Insajderi.com