Vidhen para në dy xhami në Prishtinë

Vidhen para në dy xhami në Prishtinë

Policia e Kosovës ka raportuar se persona të panjohur kanë depërtuar në dy xhami në Prishtinë, ku edhe janë vjedhur arkat me para.

Sipas Policisë, rasti i parë ka ndodhur rreth orës 10:39, ku persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e objektit fetar (xhamisë) dhe nga aty kanë vjedhur arkën me para te gatshme. Rasti është duke u hetuar.

Kurse rasti tjetër ka ndodhur në orën 04:30, ku të dyshuar të panjohur kanë depërtuar me forcë brenda objektit fetar (xhamisë) dhe kanë vjedhur nga kasaforta, para të gatshme. Rasti është nën hetime.