Vidhen stoli e para në një shtëpi në Ferizaj

Vidhen stoli e para në një shtëpi në Ferizaj

Persona të panjohur kanë depërtuar me forcë në një shtëpi në Ferizaj, ku kanë vjedhur stoli ari dhe para.

Rasti ka ndodhur mbrëmë rreth orës 22:30.  Ndërkohë, policia po heton rastin.