Vinçi bie mbi veturë nga erërat e mëdha

Vinçi bie mbi veturë nga erërat e mëdha

Një veturë është dëmtuar tërësisht pasi një vinç i madh ishte rrëzuar mbi të, pas erërave të mëdha që kishin ndodhur të premten rreth orës 10:00.

Në fotografi shihet gjendja e veturës së shkatërruat plotësisht dhe vinçit që ka rënë mbi të. Mësohet se fatmirësisht nuk ka të lënduar, Express.

Kjo sipas atyre që i kanë nisur fotografitë, ka ndodhur në Elez Han ku edhe janë duke u zhvilluar punimet për urat.

Express ka provuar të marr një qëndrim nga zyrtarë të Bechtel Enkës por kjo ka qenë e pamundur.