Visar Ymeri jep dorëheqje

Visar Ymeri jep dorëheqje

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri ka dhënë sot dorëheqje nga kjo pozitë.

“Jap dorëheqje si pasojë e këtyre zhvillimeve dhe rrethanave, nuk mund të vazhdojë më në këto rrethana”, ka thënë Ymeri.

Ymeri ndër tjerash u shpreh se “Kjo mënyrë e organizatës është shumë e dëmshme dhe e shkatërron vizionin e organizatës dhe gjatë këtij mandati jam shumë i kënaqur me atë që kemi arrit”.

“Jemi munduar që ta krijojm një organizatë më ndryshe nga të tjerat”, ka thënë Ymeri. /Insajderi.com