Viti i ri shkollor veç online, paralajmëron ministri

Viti i ri shkollor veç online, paralajmëron ministri

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj, ka deklaruar se mbase viti i ri shkollor do të duhet krejtësisht të zhvillohet online, njofton Insajderi.

Likaj, derisa ka qëndruar në vendlindjen e tij në Deçan, ka deklaruar se ky plan po përgatitet, nëse situata me COVID-19 nuk ndryshon deri në shtator.

“Jemi duke u përgatitur për planin B që nënkupton që ndoshta në shtator do të detyrohemi ta fillojmë mësimin në distancë apo mësimin online dhe për këtë kemi bërë edhe plane konkrete… si ministri e Arsimit kemi ndarë një paketë rreth një milion euro për blerjen e teknologjisë informative”, deklaroi Likaj.

Ministri i Arsimit tha se prioritet kanë edhe gjithë-përfshirjen në arsimin parashkollor./Insajderi.com