Vitia bisedon me ministrin e shëndetësisë së Norvegjisë

Vitia bisedon me ministrin e shëndetësisë së Norvegjisë

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka biseduar virtualisht me ministrin e Shëndetësisë, Bent Høie.

Ata kanë biseduar për bashkëpunimin në mes dy shteteve në fushën e Shëndetësisë.

“Ministri Vita e falënderoj z. Høie për përkrahjen e vazhdueshme dhe ndihmën e çmuar të Norvegjisë për sektorin e Shëndetësisë me theks të veçantë në përballjen me COVID-19”, thuhet në njoftimin e ministrisë.

ministri Vitia shtoi se Qeveria Kosovës dhe qytetarët e saj janë të përkushtuar ndaj vlerave dhe normave evropiane dhe u dakorduan të ngrisin nivelin e bashkëpunimit ndërshtetëror. /Insajderi.com