Vjedhja e arit në Shqipëri në vlerë 2.8 milionë dollarë

Vjedhja e arit në Shqipëri në vlerë 2.8 milionë dollarë

Policia e Shqipërisë më 30 prill 2000, ka zbuluar se në thesarin e shtetit në vitin 1997 dhe në 1998 ishin vjedhur sasi të mëdha ari në vlerë 2.8 milionë dollarë.

Policia kishte arritur të identifikojë dhe të arrestojë disa persona, banorë të Kërrabës, që kishin kryer vjedhjen.