“Pas ndalimit të vlerësimit ekstern dhe ndalimin e Kembrixh sistemit, LSD vazhdon me dekonstruktivitet në arsimimin. VMRO-DPMNE solli praktikë që secili nxënës në fillim të vit" />

VMRO-DPMNE: LSDM-ja i ndalon librat falas

VMRO-DPMNE: LSDM-ja i ndalon librat falas

“Pas ndalimit të vlerësimit ekstern dhe ndalimin e Kembrixh sistemit, LSD vazhdon me dekonstruktivitet në arsimimin. VMRO-DPMNE solli praktikë që secili nxënës në fillim të vitit shkollor të ketë në dispozicion komplet librat falas.

Në këtë vit shkollor libra falas nuk do të ketë për të gjitha shkollat fillore ka deklaruar Koce  Gavrillov, nga VMRO-DPMNE. Mungojnë 34,598 libra.

Mungojnë 2,674 libra në shkollën fillore në komunën e Karposhit, 6,446 në Aerodrum, 10,203 në Prilep, 4,067 në Gjevgjeli, 3,489 në Gostivar, 5,880 në Kisella Vodë, 1.004 në Mavrovë dhe Rastushë, 150 në Vasilevë, 160 në Novaci, 485 në Koçan, mungojnë libra pothuajse në të gjitha komunat nëpër shtet, kërkojmë përgjegjësi nga MASH, për këtë lëshim patjetër duhet të ketë përgjigje.