Aleko, 66 vjeç dhe Afërdita Kosta, 49 vjeç, u gjetën të vrarë me armë zjarri këtë mëngjes në shtëpinë e tyre në Gjirokastër. Fqinjët raportojnë se dëgjuan kr" />

Vritet me armë zjarri çifti bashkëshortor

Vritet me armë zjarri çifti bashkëshortor

Aleko, 66 vjeç dhe Afërdita Kosta, 49 vjeç, u gjetën të vrarë me armë zjarri këtë mëngjes në shtëpinë e tyre në Gjirokastër.

Fqinjët raportojnë se dëgjuan krisma rreth orës 7:25. Një konflikt pronësie me fqinjin në lagjen “Palorto” është bërë shkak për ngjarjen tragjike, shkruan Tch.

Apostol Kosta, i cili kishte dhe lidhje farefisnore me kryefamiljarin, i ka qëlluar e më pas tentoi të vetëvritej.

Ai është në gjendje të rëndë në spital.