Vuçiq “nuk e dinte” një pjesë të marrëveshjes – e kuptoi vetëm pasi e përmendi Trump-i (VIDEO)

Vuçiq “nuk e dinte” një pjesë të marrëveshjes – e kuptoi vetëm pasi e përmendi Trump-i (VIDEO)

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq, ka bërë një veprim interesant pas nënshkrimit të marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në Shtëpinë e Bardhë.

Teksa, presidenti amerikan, Donald Trump, po lexonte pikat e marrëveshjes – tek pika kur Kosova dhe Serbia vendosin ambasadat e tyre në Jerusalem, presidenti serb, lexon edhe njëherë atë pikë dhe më pas vjen një veprim i tij duke kthyer kokën me huti drejt delegacionit serb.

Ky veprimi i presidentit serb po komentohet shumë nëpër mediat sociale, njofton Insajderi.

Jeruslaemi është qytet i kontestuar në mes Palestinës dhe Izraelit, në një konflikt të gjatë me bazë historike e fetare.

Por, para nënshkrimit të marrëveshjes në një fotografi e publikuar shihet presidenti Vuçiq bashkë me delegacionin e Serbisë duke i lexuar pikat e marrëveshjes. /Insajderi.com