Vuçiq për takimin me Hotin: U diskutua për çështje më rëndësi

Vuçiq për takimin me Hotin: U diskutua për çështje më rëndësi

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka shkruar rreth takimit të të tij të sotshëm me Avdullah Hotin, ku ka thënë se ishte takim më rëndësi por edhe i vështirë.

Vuçiq ka thënë se në këtë takim nuk po bisedohet vetëm me Prishtinën por dhe me Brukselin, prandaj është e vështirë, por ne duam progres.

“Ne ngritëm pyetje të rëndësishme sot në Bruksel, por do të jetë e vështirë sepse nuk jemi duke biseduar vetëm me Prishtinën, por edhe me Brukselin dhe vendet më të fuqishme. Mendoj se ishim serioz dhe të përgjegjshëm, se gjatë këtij dialogu shihej që ne erdhëm për të biseduar dhe se duam me të vërtetë progres”./Insajderi.com