Vuçiq: Pozita e Kosovës varet krejtësisht pranë nesh

Vuçiq: Pozita e Kosovës varet krejtësisht pranë nesh

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq tha sot se pozita morale dhe politike e Serbisë pas samitit të Berlinit është më e fortë se më parë.

“Ne jemi në një pozicion shumë më të mirë se disa të tjerë, por neve na pret një kohë e vështirë dhe shumë probleme”, tha ai.

Në të njëjtën kohë, Vuçiq duke komentuar kërkesat e Prishtinës, tha se “pozita jonë nuk varet prej tyre, por pozita e tyre varet krejtësisht pranë nesh”