VV e LDK thërrasin seancë të jashtëzakonshme për gjendjen e sistemit arsimor në Kosovë

VV e LDK thërrasin seancë të jashtëzakonshme për gjendjen e sistemit arsimor në Kosovë

Grupet parlamentare të Lëvizjes VETËVENDOSJE! dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës dorëzuan sot kërkesë për seancë të jashtëzakonshme lidhur me gjendjen në sistemin arsimor të Kosovës në të gjitha nivelet dhe vendimet e MASHT.

Të shqetësuar lidhur me përgatitjet për vitin e ri shkollor, nga problemet e vazhdueshme që nuk po marrin përgjigje, problemet e reja që po hasen prej kurrikulës së parashkollorit, te tekstet e reja dhe te gjendja në Këshillin për cilësi, si dhe nga mosvendosja në rendin e ditës të interpelancës me Ministrin e Arsimit, deputetët nënshkrues e thirrën këtë seancë të jashtëzakonshme.

Kjo seancë e jashtëzakonshme është kërkuar të mbahet të enjten, më 27 qershor ora 11:00.