VV e pret në Berlin Thaçin dhe Vuçiqin me protesta

VV e pret në Berlin Thaçin dhe Vuçiqin me protesta

Lëvizja Vetëvendosje ka paralajmëruar protestë.

Kësaj radhe, protesta është para Zyrës së Kancelarës së Gjermanisë në të cilën do të hynë Presidenti i Kosovës dhe ai i Serbisë, Hashim Thaçi e Aleksandër Vuçiq për Samitin e Ballkanit.

Protesta do të fillojë ditën e hënë, në orën 18:00.

“Le të dëgjohet edhe zëri i mërgatës” – thuhet në komunikatën e VV-së.