Reagon “Z Mobile”, lojë e rrejshme shpërblyese në emër të tyre

Z mobile ju bën thirrje të gjithave që të mos bijën pre e lojës shpërblyes që po bëhet në emër të tyre.

Reagon “Z Mobile”, lojë e rrejshme shpërblyese në emër të tyre

Përmes një publikime ne rrjetet sociale dje Z Mobile ka raportua një faqe në Facebook-ut, e cila është me emër dhe foto të Z Mobile, dhe në emër të Z Mobile ka krijuar një lojë shpërblyes, me kushte të caktuar.

Z Mobile përmes këtij postimi ka njoftuar të gjithë që loja është mashtrim dhe nuk ka të bëj me Z Mobile.

” Të dashur miq, dje më 27.07.2019, në emër të Z Mobile, është publikuar një lojë e rrejshme shpërblyese në një faqe po ashtu të rrejshme të Facebook-ut. Kjo është një tentativë përmes së cilës mëtohet të dëmtohen klientët tonë të nderuar dhe rrjedhimisht të dëmtohet edhe imazhi i Z Mobile.

Kështu që, lusim të gjithë klientët e Z Mobile, që të injorojnë lojën e cila është publikuar/shpallur tek linku i mëposhtëm, dhe ta bëni REPORT. ”

Linku ” https://www.facebook.com/ZMOBILEks/

Gepostet von Z Mobile am Samstag, 27. Juli 2019