Zemaj: E kemi menaxhuar me sukses pandeminë COVID-19

Zemaj: E kemi menaxhuar me sukses pandeminë COVID-19

“Nuk mund të them se kemi arritur të gjitha ato që kemi synuar. Por qëllimet tona janë arritur deri diku me sukses”.

Në këtë mënyrë e cilësoi punën e Ministrisë së Shëndetësisë qershor-dhjetor, ministri i këtij dikasteri, Armend Zemaj.

Zemaj, tha se kanë treguar menaxhim të mirë të pandemisë.

Furnizimi me barna, punësimi i specialistëve shëndetësor, dhe kemi bërë zgjedhje që deri më sot nuk ishin arritur në shëndetësi. Kemi treguar shembull në menaxhimin e pandemisë”, tha ai.

Për shkak të Coronavirusit, 1.305 qytetarë kanë humbur jetën. /Insajderi.com