Zemaj kritikon qeveritë e kaluara për qasjen ndaj sektorit të shëndetësisë

Zemaj kritikon qeveritë e kaluara për qasjen ndaj sektorit të shëndetësisë

Ministria e Shëndetësisë sot ka ndarë mirënjohje për personelin shëndetësor për ballafaqimin me pandeminë COVID-19, njofton Insajderi.

Ministri në detyrë, Armend Zemaj, ka kritikuar qeveritë e kaluara që nuk kanë vendosur prioritet shëndetësinë.

Para të pranishmëve ka përmendur punët që ka bërë gjatë këtij mandati.

Zemaj tha se si ministër ai ka bërë shumë për të siguruar e rritur kapacitetet, furnizimin dhe kushtet për stafin shëndetësor./Insajderi.com