Zgjatet orari i qarkullimit me autobusët e Trafikut Urban

Zgjatet orari i qarkullimit me autobusët e Trafikut Urban

Orari i qarkullimit me autobusët e Trafikut Urban në Prishtinë është zgjatur deri në orën 20:00, njofton Insajderi.

Sipas vendimit të Qeverisë së Kosovës për kufizimin e lëvizjes, autobusët e NPK “Trafiku Urban” do të qarkullojnë çdo ditë nga ora 06:00 deri në orën 20:00, deri në ndonjë vendimi tjetër nga institucionet përgjegjëse.

“Vendose maskën për ta mbrojtur vetën dhe të tjerët!”, thuhet në njoftim./Insajderi.com