Zhduket një vajzë e mitur nga Gjilani

Zhduket një vajzë e mitur nga Gjilani

Një burrë nga fshati Livoq i ulët i komunës së Gjilanit, e ka njoftuar policinë se e bija e tij e mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Rasti ka ndodhur më 25 korrik në orën 13:00.

Siç njofton policia, rasti është duke u hetuar.