Zhduket një vajzë në Gjilan- Këto janë detajet nga policia

Zhduket një vajzë në Gjilan- Këto janë detajet nga policia

Një vajzë është zhdukur që dy ditë në Gjilan, ka njoftuar policia e Kosovës.

Në raportin 24 orësh të Policisë shkruhet se një person ka lajmëruar në polici se vajza e tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk e di ku është.

Në konsultim me prokurorin është iniciuar lënda e rastit.

“Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka raportuar se vajza e tij femër K/Shqiptare ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet se ku është. Në konsultim me prokurorin është iniciuar lënda e rastit”, shkruhet në njoftim të policisë./