Zhduket një vajzë në Klinë

Zhduket një vajzë në Klinë

Një qytetar nga Klina ka raportuar në Polici për zhdukjen e vajzës së tij.

Sipas ankuesit, vajza është larguar më 24 janar nga shtëpia dhe nuk di gjë për vendndodhjen e saj.

“Me 25.01.2020 një mashkull K/Shqiptar ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj”, thuhet në raporti e Policisë.

Rasti, i cili po trajtohet si person i zhdukur, është duke u hetuar. /Insajderi.com