Zhduket një vajzë në Mitrovicë

Zhduket një vajzë në Mitrovicë

Policia e Kosovës ka njoftuar përmes raportit 24 orësh se një vajzë është zhdukur në Mitrovicë.

Sipas policisë, vajza është larguar nga shtëpia dje. Si të zhdukur e ka lajmëruar në polici, gjyshi i saj.

I njëjti ka deklaruar se nuk dijnë asgjë për vendodhjen e vajzës.

Me datën 08.01.2020 ankuesi mashkull /K Shqiptar raporton se mbesa e tij viktima femër K /Shqiptare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vend ndodhja e saj”, shkruhet në raport të policisë.