Zhduket 17 vjeçarja nga Shqipëria – policia kërkon ndihmë për gjetjen e saj

Zhduket 17 vjeçarja nga Shqipëria – policia kërkon ndihmë për gjetjen e saj

Një 17-vjeçare shqiptare e cila banonte në Irlandë rezulton e zhdukur që prej 4 ditësh.Olta Dodaj raportohet se u pa për herë të fundit të mërkurën, më 11 prill, rreth orës 14.45 në Newbridge. Olta është përshkruar si 1.6 m e gjatë, me flokë të gjatë kafe dhe sy kafe.

Policia lokale e Neëbridge ka publikuar edhe një foto të vajzës shqiptare, duke kërkuar ndihmë për gjetjen e saj. Secili që mund të ketë parë Oltën kërkohet stacionin e policisë në numrat 045 440180 dhe 1800 666 111 ose në secilin stacion policie.