Zjarrfikësit marrin mjetet shtesë financiare

Zjarrfikësit marrin mjetet shtesë financiare

Zjarrfikësit e Kosovës kanë marrë mjetet shtesë për shkak të punës jashtë orarit muajve të fundit.

Këtë propozim në Kuvendin e Kosovës e kishte bërë deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci.

Vlera shtesë për zjarrëfikësit është 972 mijë euro, njofton Insajderi.

“Jam shumë i gëzuar që sot zjarrfikësve të Kosovës u janë paguar mjetet shtesë për rrezikshmërinë dhe angazhimin e tyre jashtë orarit të punës me vlerë prej 972 mijë euro”, ka shkruar Bajqinovci në Facebook.

Në vitet e fundit luftuesit e zjarrit kanë pasur pakënaqësi për qasjen e ekzekutivit ndaj tyre. /Insajderi.com

Postimi i plotë