Zyrtare: Albena Reshitaj jep dorëheqje

Zyrtare: Albena Reshitaj jep dorëheqje

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka treguar se ka pranuar dorëheqjen e Ministres së Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj.

Haradinaj në një postim në Facebook ka thënë se ministrja këtë vendim e ka arsyetuar me motive personale

“Sapo kam pranuar dorëheqjen e Ministres së Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj. Në letrën e saj, Ministrja këtë vendim e arsyeton me motive personale, të cilat unë do t’i respektoj. E falënderoj Ministren Reshitaj për bashkëpunimin e deritashëm dhe i uroj çdo të mirë në rrafshin personal dhe profesional”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.