Zyrtari i LDK-së emërohet U.D. i Sekretarit të Përgjithshëm i Ministrisë së Arsimit

Zyrtari i LDK-së emërohet U.D. i Sekretarit të Përgjithshëm i Ministrisë së Arsimit

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, ka emëruar Agim Bërdynën, ushtrues detyre të Sekretarit të Përgjithshëm në këtë ministri.

Bërdyna ka shërbyer si zëvendësministër i Arsimit, detyrë kjo që e mori më 1 korrik të vitit 2016, ndërsa ka qenë edhe drejtor i Departamentit për Zhvillimin e Arsimit Parauniversitar në këtë ministri.

 

Ai është pjesë e MASHT-it që nga viti 2004 dhe ka përvojë të gjatë në fushën e arsimit.

Bërdyna i ka thënë Telegrafit se i ka dorëzuar kryetarit të LDK-së, Isa Mustafës, dhe degës së LDK-së në Pejë, dorëheqje nga të gjitha pozitat partiake në këtë parti. /Insajderi.com